Bli medlem kostnadsfritt och stöd vår verksamhet

btn_4

Välkommen att bli medlem i vårt nätverk. Det kostar inget och du kan närsomhelst kontakta oss för råd och stöd i en fråga som rör ditt eller andra barns rätt att må bra och utvecklas i en hälsofrämjande miljö i förskola, grundskola, fritids och gymnasium. Du kan även anmäla dig som kontaktperson för ett nätverk eller förening. Eftersom medlemskap gäller kalenderårsvis får du varje år ny förfrågan om medlemskap som skickas till din e-postadress.

BARNverket har ett landsomfattande nätverk av engagerade personer och föreningar som vill förbättra barns miljö och villkor i förskola, grundskola, fritids och gymnasium. Därför har vi under flera år också byggt upp en gedigen kunskapsbank inom olika områden som kan vara värdefull för dig som enskild eller för din förening.

Det finns också möjlighet för medlemmar att själva bidra och vara delaktiga vid till exempel uppvaktningar och remissförfaranden eller genom att påverka verksamhetens innehåll vid riksmötena.

Hittar du inte det du söker på vår hemsida tveka inte att kontakta oss i BARNverkets samordningsgrupp så hjälper vi dig vidare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.