Nätverkscirklar

Barnverket erbjuder olika nätverkscirklar med anknytning till lokala styrelser för dig som är intresserad av att fördjupa dig i hur man startar en styrelse och får den att fungera på bästa sätt, hur försöksverksamheten med lokala styrelser i Sverige uppstod och sedan blev permanent, på vilket sätt en lokal styrelse kan betraktas som ett demokratiprojekt på såväl lokal som nationell nivå, varför en gedigen föräldrasamverkan är avgörande för barnens/elevernas utveckling och lärande o.s.v.

Nätverkscirklarna fungerar som forum för utbyte av tankar, idéer, kunskap och erfarenheter, där alla deltagare inbjuds att delta utifrån intresse och behov. Barnverkets nätverkscirkelledare fungerar då som ”spindlar i nätet” och ansvarar för koordinationen av de olika nätbaserade samtal som förs, samt agerar bollplank i diskussionerna. Cirkelledarna kan även bistå med kunskapsmaterial kring respektive område; material som, med fördel, kan användas som utgångspunkt för diskussionerna.

För dig som är intresserad av att delta i någon eller flera nätverkscirklar, vänligen kontakta ansvarig cirkelledare för vidare information. Kontaktuppgifter hittar du under presentationen för respektive nätverkscirkel här nedan.

För närvarande har vi följande nätverkscirklar:

Klicka på länken ovan för att läsa mer. Ytterligare nätverkscirklar kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.