Hämta material och hjälp oss samla in namn

Hjälp oss att samla in namn i vårt nationella upprop för barns och ungdomars arbetsmiljö. En namninsamling som överlämnas till  utbildningsministern Jan Björklund, Sveriges Regering, Riksdag och huvudmän för förskolor och skolor i november.

Det enklaste sättet är att här på hemsidan skriva under uppropet. Men för de som inte hittar till vår hemsida eller inte kan eller vill skriva under på nätet så har även tagit fram en fysisk namnlista. Hjälp oss att få ut den på platser där barn, föräldrar och personal vistas.

Gör så här:

  1. Hämta den här pdf-filen med 3 sidor att skriva ut: Nationellt Upprop för barns och ungdomars arbetsmiljö PDF
  2. Prata med den som är chef eller ansvarig på platsen som du tänker sätta upp namnlistan.
  3. Sätt upp sidan med texten om uppropet och sidorna med plats för namnunderskrifter på en väl synlig plats. Se till att det fins en penna tillgänglig.
  4. Samla in listorna den senast den 31 oktober och skicka dem till adressen du hittar längst ned på namnlistan. Räcker inte sidorna till kan du skriva ut fler sidor.

Vi kommer att lägga till de insamlade namnunderskrifterna till den insamling som vi har här på hemsidan. Tidsperioden för namninsamlingen är förlängd fram till 31 oktober 2013 och efter det kommer vi att göra en uppvaktning hos huvudmännen och överlämna vårt upprop och insamlade namnunderskrifter. Det hela kommer att dokumenteras och visas här på hemsidan.

Mer information:
Listan med aktuella namnunderskrifter
Så här går namninsamlingen till.
Fakta om arbetsmiljö

PS. Om du vill stötta Barnverket även på andra sätt så passa på att bli medlem! Registrera dig enkelt och kostnadsfritt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.