Så här går namninsamlingen till

Att registrera sig

Om du vill deltaga i vårt upprop/namninsamling så fyller du i de formulärrutor som finns på registreringssidan. De uppgifter som är nödvändiga är markerade med *. Du anger för- och efternamn, din bostadsort och din e-postadress. Du kan även frivilligt ange yrke. Möjlighet finns även att kryssa för om man vill bli kontaktad av Barnverket för mer information om vår verksamhet.

E-postadressen är viktig för att vi verkligen skall se att det är du som skrivit under. När du trycker på “Skriv under” så får du ett meddelande på sidan om att vi tagit emot din anmälan och att vi skickar ett mail till din adress för bekräftelse. Du kan behöva vänta några sekunder innan meddelandet dyker upp. Det beror på att du kontrolleras så att du inte registrerat dig tidigare.

I det mail som du får (observera att det kan ta olika lång tid för leveransen) finns en länk som du klickar på för att bekräfta din identitet. I och med att du bekräftar din namnunderskrift så godkänner du även att ditt namn publiceras i vår namnlista på www.barnverket.se. Din e-post adress du uppgivit kommer inte att publiceras eller spridas till annan part. Din adress kommer endast att användas av Barnverket för att ge dig mer information om du kryssat i rutan för det vid registreringen.

Problem med registreringsrutan

Den ruta med namninsamlingen som finns i mittkolumnen på vår webbplats kan orsaka problem. Bland annat kan det i vissa webbläsare och i mobila enheter utebli bekräftelse på att registreringen verkligen gått iväg. Det är olika tekniska specifikationer och blockering av pop up-rutor som ställer till det. Därför finns registreringen även som en vanlig webbsida på vår webbplats. En länk till den hittar du i inledningen av uppropstexten.

Om dina problem kvarstår så kan du kontakta vår webmaster på adressen nedan. Vi hjälper dig då med din registrering så att du också kan ge ditt stöd till vårt upprop.

Vad händer med namnunderskrifterna?

När tidsgränsen för uppropet eller tillräckligt antal namnunderskrifter samlats in så kommer uppropet att lämnas in till den angivna mottagaren. Vi kommer att överlämna uppropstexten och information om de som stödjer saken (endast namn, ort och yrke) i utskriven form. När insamlingen är slutförd raderas insamlade uppgifter.

Frågor och feedback

Om du har frågor eller feedback på vår namninsamling så kontakta vår webmaster.
webmaster@barnverket.nu 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.