Jämför riksdagspartierna i frågor om förskola, skola och fritids

Nu har vi fått in svaren från alla riksdagspartierna i vår stora partiundersökning inför valet 2010. Det är 9 viktiga frågor om förskola, skola och fritids som de fått besvara genom att själva skriva sina svar i ett begränsat textutrymme.

Varje parti har sin egen sida som ni hittar genom länkarna längst ned. För att skapa en bättre överblick och jämförelse mellan det rödgröna samarbetet och alliansen har vi också lagt upp en översiktssida med alla svaren – översikt partifrågor 2010.

Titta igenom vad ditt parti svarar på våra frågor. Dela gärna med dig av den här undersökningen. Använd knappen “DELA” här nedan för att maila en länk eller koppla till olika social nätverk.

Det också bra att kommentera och diskutera undersökningen och partiernas svar här på hemsidan. Klicka på “Lämna en kommentar” under rubriken för att tycka till.

Vill du veta mer om vad vi i Barnverket tänker gör mer inför valet så kan du kontakta samordning@barnverket.nu. Bland annat kommer vi att vara på plats under politikerveckan i Almedalen. Håll utkik här på hemsidan för mer information.

Så här svarar partierna!

Det här svarar riksdagspartierna svarar på våra frågor om förskola, skola och fritids. (Observera att länkarna öppnar ett nytt webbläsarfönster.)

Här är en översikt och jämförelse mellan de olika partierna och blocken.

Så här tycker Barnverket om frågorna

Vi har sammanställt bakgrund och Barnverkets kommentarer till frågorna vi ställde till partierna på den här sidan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.