Barnverket bjuder in till Skolforum 31/10-2/11

Välkommen till Skolforum 2011 – Nordens största utbildningsmässa och mötesplats för lärare och skolledare. Barnverket är i år en av utställarna och vi bjuder dig på gratis inträde. Genom att använda den här länken kan du registrera dig för gratis inträde till mässan som arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö 31/10 – 2/11.

Länk till din fribiljett:

För fler och fler lärare och skolledare är Skolforum en mötesplats och en inspirationskälla, ett centrum för kunskap och kompetensutveckling. Här kan skolans professionella få en rejäl överblick av allt det som händer kring skolan; från skolpolitik, ämnesfördjupning och nya skolutvecklingsidéer till utbildningsmiljö och den senaste forskningen presenterad av de bästa föreläsarna.

Skolforum är helt enkelt den största mötesplatsen och inspirationskällan för lärare och skolledare som vill utveckla sig själva, sin utbildning och hela skolvärlden.

Skolforum erbjuder också ett brett seminarieprogram med högintressanta seminarier. Här kan du lyssna på och inspireras av en rad aktuella debattörer och föreläsare. Du erbjuds både föreläsningar och workshops med möjlighet till större interaktion.

Du hittar alla information på Skolforums hemsida – www.skolforum.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.