SVT behöver hjälp att granska förskolan

SVT Pejl och nyheterna skall göra en granskning av förskolan i Sverige. De vill därför få in uppgifter från föräldrar. På den här hemsidan finns en enkät man kan fylla i.

 

Det handlar om förskolan – där många barn tillbringar större delen av sin vakna tid. Hur funkar den? Får barnen en säker, trygg och stimulerande omsorg?

Förra året avslöjade SVT att förskolor glömde barn i parken och att barn fick för lite mat. Nu gör vi en granskning av förskolor i hela landet och vi vill höra vad du tycker: Känner du dig trygg med din förskola? Räcker personalen till? Tycker du att personalen har den utbildning som krävs? Funkar det att kombinera ditt arbete med förskolans tider? Vi söker svar både från dig som förälder och du som jobbar på förskola.

Du kan vara helt anonym, men vi ser helst att du lämnar telefon och epost-adress så att vi vid behov kan kontakta dig. Inget av detta kommer att publiceras på sajten kopplat till ditt namn. Dina inskickade svar kommer endast att läsas av granskande reportrar på SVT.

Länk till SVT frågeformulär

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.