Välkommet till Barnverkets riksmöte 9 april

Välkommen till Barnverkets Riksmöte 2011.
Fryshuset i Stockholm. Mårtendalsgatan 2-8 i Hammarbyhamnen.
Lördagen den 9/4 kl 10.00 – 17.00.

Program

10.00 – 12.00
Hur man bygger lokalt föräldraengagemang och påverkar kommunpolitiken!

Representanter för den aktiva och framgångsrika lokalgruppen Barnverket Göteborg inspirerar med sina erfarenheter. Diskussioner om nätverkande.

13.00 – 16.00
Barnverkets Riksmöte.

En viktig del av eftermiddagen är att diskutera Barnverkets prioriterade mål och verksamhet kommande år. Här finns stor möjlighet att vara med och forma Barnverkets inriktning framöver. Därutöver ska en ny samordningsgrupp väljas, budget diskuteras, osv (årsmötesformalia).

Barnverket har tilldelats anslag från Skolverket för 2011 på 245.000 kronor!

Lagom inför Riksmötet kan vi berätta den här goda nyheten. Vi har alltså fått förnyat förtroende att representera föräldrar till barn i förskola, fritids och skola gentemot samhälle och politiker. Vi kan nu driva vårt arbete vidare i utökad takt!

Riksmötet den 9 april ett extra viktigt avstamp för Barnverket framöver!

Vi tror att det kan bli ett extra inspirerande Riksmöte i år då vi nu lämnar viktigt omorganisationsarbete bakom oss och helt kan fokusera på våra frågor och kampanjer!

Diskussionerna om Barnverkets prioriterade mål blir intressanta och betydelsefulla för hur vi bäst kommer att använda våra resurser 2011. Vi hoppas därför att många medlemmar kommer till Riksmötet och är med och bestämmer över detta!

Barnverket betalar reseersättningar (billigaste rimliga färdsätt) och en övernattning (motsvarande vandrarhem/billigare hotell) för alla medlemmar som kommer resande långväga till Riksmötet (i efterskott mot kvitton). Barnverket bjuder på frukostfika, lunch och em-fika på Fryshuset!

Läs mer om Riksmötet och allt som sker i Barnverket just nu på hemsidan.

Anmäl dig redan nu!

Eller så snart som möjligt (vi behöver veta hur många som kommer för matbeställning, lokalstorlek mm) på hemsidan eller mejla riksmotet@barnverket.se. Dit kan du även mejla ev. frågor.

Väl mött!

Barnverkets Samordningsgrupp

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.